14.-18. aprill 2008
MENÜÜ | ||
14.-18. aprill 2008.a. | ||
14.apr. | Riisiroog juurvilja-lihakastmega | 280g |
piparmünditee | 200g | |
leib, sai | 30/20g | |
15.apr. | Värskekapsa-hakklihahautis | 140g |
keedetud kartul, porgandisalat | 150/35g | |
morss, leib, sai | 200/30/20 g | |
16.apr. | Peedisupp | 250g |
võileib juustuga | 1tk | |
leib, sai | 30/20g | |
17.apr. | Singi-hapukoorekaste, keedetud makaron | 125/150g |
peedisalat | 35g | |
kakao, leib, sai | 200/30/20 g | |
18.apr. | Frikadellisupp | 250g |
kirsikissell vahukoorega | 150/20g | |
leib,sai | 30/20 g | |
PIKAPÄEVA MENÜÜ | ||
14.apr. | Makaronid juustuga | 250 g |
tomatisalat | 35 g | |
tee, leib, sai | 200/30/20 g | |
15.apr. | Värskekapsa-viinerisupp | 250 g |
müsli piimaga | 50/100g | |
leib, sai | 30/20 g | |
16.apr. | Hakklihapalli kaste | 125g |
kartulipuder, kapsa-porgandisalat | 150/35 g | |
morss, leib, sai | 200/30/20 g | |
17.apr. | Köögiviljasupp | 250 g |
banaanimagustoit | 150 g | |
leib, sai | 30/20 g | |
18.apr. | Guljašš, keedetud kartul | 125/150 g |
porgandisalat | 35g | |
puuviljatee, leib, sai | 200/30/20 g |