5.-9. mai 2008
MENÜÜ | ||
5.-9.mai 2008.a. | ||
5. mai | Pasta juustu-tomatikastmes | 270g |
õun | 1tk | |
tee, leib, sai | 200/30/20g | |
6. mai | Seljanka | 250g |
kakaokissell keedisega | 150/20g | |
leib, sai | 30/20 g | |
7. mai | Kurzeme strogonov, kartulipuder | 125/150g |
peedisalat | 35g | |
morss, leib, sai | 200/30/20g | |
8. mai | Kartuli-riisisupp | 250g |
terakukkel määrdejuustu, k.vorsti ja salatilehega | 1tk | |
leib, sai | 30/20 g | |
9. mai | Pikkpoiss,keedetud kartul | 70/150g |
hapukoorekaste, porgandisalat | 35/35g | |
morss, leib, sai | 200/30/20g | |
PIKAPÄEVA MENÜÜ | ||
5. mai | Kana-nuudlisupp | 250 g |
maisihelbed piimaga | 40/100g | |
6. mai | Lihapallid, keedetud riis | 65/150g |
hapukoorekaste, tomatisalat | 35/40g | |
tee, leib, sai | 200/30/20g | |
7. mai | Köögiviljasupp | 250g |
võileib singiga | 1tk | |
leib, sai | 30/20g | |
8. mai | Kalaburger hapukoore - tillikastmes | 2tk/35g |
keedetud kartul, porgandisalat | 150/35g | |
morss, leib, sai | 200/30/20 g | |
9. mai | Rassolniksupp | 250g |
leib, sai | 30/20g | |
praetud kaerahelbed vahukoore ja kompotiga | 110g |